Source : Iranian cooking page on Facebook,
Writer : Ahmad Ansari Gilani
Original text in Persian :
سیرابیج برای ۴ تا ۶ نفر ( یک خورش محبوب شمال ایران - گیلان )
مواد لازم
۱- برگ سیر تازه ( شش دسته ) یا ( یک کیلوگرم )
۲- تخم مرغ ( ۵ عدد )
۳- زرد چوبه و نمک و فلفل ( بمقدار کافی)
طرز تهیه
برگ سیر تازه را خوب تمیز کرده و می شوییم و آن را از صافی می گذرانیم تا آبش کاملا گرفته شود. آنگاه برگ سیر را با کارد بطور یکنواخت ریز خرد می کنیم. در تاوه روغن ریخته برگ سیر را کمی سرخ می کنیم و بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته و با چنگال ، هم می زنیم تا مخلوط شود. سپس برگ سیر ها را در کنار تاوه جمع می کنیم و تخم مرغ های زده شده را در وسط تاوه می ریزیم و کمی نمک و فلفل و زرد چوبه زده اضافه می کنیم و می گذاریم تخم مرغ بسته شود. سپس همه را با هم مخلوط کرده یک تفت دیگر می دهیم تا تخم مرغ با برگ سیر سرخ شود و غذا را از روی آتش برمی داریم. گاهی می توان یک دسته کوچک تره را هم با برگ سیر ریز خرد کرده و با هم سرخ نمود.
توضیح آنکه بوته سیر را در شمال می کارند. وقتی که سبز شد برگ های تازه و تر آن را می برند و از آن برای خورش سیر قلیه و سیرابیج استفاده می کنید. (سیرابیج به معنی سیر سرخ شده است) . نوش جانتان : احمد انصاری گیلانی
مواد لازم
۱- برگ سیر تازه ( شش دسته ) یا ( یک کیلوگرم )
۲- تخم مرغ ( ۵ عدد )
۳- زرد چوبه و نمک و فلفل ( بمقدار کافی)
طرز تهیه
برگ سیر تازه را خوب تمیز کرده و می شوییم و آن را از صافی می گذرانیم تا آبش کاملا گرفته شود. آنگاه برگ سیر را با کارد بطور یکنواخت ریز خرد می کنیم. در تاوه روغن ریخته برگ سیر را کمی سرخ می کنیم و بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته و با چنگال ، هم می زنیم تا مخلوط شود. سپس برگ سیر ها را در کنار تاوه جمع می کنیم و تخم مرغ های زده شده را در وسط تاوه می ریزیم و کمی نمک و فلفل و زرد چوبه زده اضافه می کنیم و می گذاریم تخم مرغ بسته شود. سپس همه را با هم مخلوط کرده یک تفت دیگر می دهیم تا تخم مرغ با برگ سیر سرخ شود و غذا را از روی آتش برمی داریم. گاهی می توان یک دسته کوچک تره را هم با برگ سیر ریز خرد کرده و با هم سرخ نمود.
توضیح آنکه بوته سیر را در شمال می کارند. وقتی که سبز شد برگ های تازه و تر آن را می برند و از آن برای خورش سیر قلیه و سیرابیج استفاده می کنید. (سیرابیج به معنی سیر سرخ شده است) . نوش جانتان : احمد انصاری گیلانی
No comments:
Post a Comment